Zvezdini prvotimci probijaju led na Evropskom kupu u Dubrovniku

Zvezdini džudisti posle osam meseci pauze zbog dobro poznate situacije izazvane pandemijom korona virusa nastavljaju sa takmičarskim obavezama. Na nastavak sezone najduže su čekali sportisti u borilačkim sportovima. Zvezdini džudisti u nacionalnom kimonu učestvovaće na Evropskom seniorskom kupu u Dubrovniku što će ujedno biti i prvo takmičenje posle skoro osam meseci pauze koja je usledila zbog pandemije korona virusom.

Takmičenje u Dubrovniku okupiće115 takmičara u ženskoj i muškoj konkurenciji iz šest država. Na Evropskom kupu boje Srbije braniće naši prvotimci Strahinja Bunčić, Milan Bunčić, Stefan Majdov, Aleksandar Rajčić, Mateja Stošić, Andrea Stojadinov, Anja Obradović i Đurđina Radmilović.

Učešće na Evropskom seniorskom kupu u Dubrovniku biće održano prema svim pravilima propisanim od strane struke. Svi takmičari kao i do sada kada su učestvovali na trening kampovima u Srbiji, i na takmičenje pod okriljem EJU odlaze sa urađenim pcr testovima. Svi sem takmičara imaju maske i nose ih sve vreme kao i treneri i sudije na borilištu, kao i u sali za zagrevanje. Bez maske će jedino biti takmičari na borilištu.