Zvezdini prvotimci na OTC u Mađarskoj

Na dobro pozantom mestu, na OTC trening kampu u Mađarskoj, Orlovi bruse formu za predstojeće Evropsko seniorsko prvenstvo čiji će domaćin biti prestonica Bugarske (od 29. aprila do petog maja 2022. 

Ekspedicija u sastavu Andrea Stojadinov, Nadežda Petrović, Marica Perišić, Anja Obradović, Jovana Bunčić, Milica Žabić, Nemanja Milić, Strahinja Bunčić, Filip Jovanović, Darko Brašnjović, Aleksandar Kukolj i Bojan Došen na tatamiju Olimpijskog trening centra pod stručnim nadzorom trenera Vladimira Jovičiča, Alekse Stojadinova, Nikole Nikolića, Marka Vukićevića i Miroslava Ilića pripremaju se za centralni sportski izazov u ovom delu sezone.

-Cela ekipa je došla dobro fizički pripremljena i sa velikom željom da što bolje odrade ovaj trening kamp. Dugo nismo imali ovako puno takmičara koji će da nastupe na seniorskom Evropskom prvenstvu. Prednost velike ekipe je timski duh koji nosi naše takmičare na svakom treningu i pomaže im da preguraju najteže trenutke. Mogu da kažem da će džudo tim Srbije nastupiti na Evropskom prvenstvu sa velikim ambicijama za osvajanje medalja rekao je Vladimir Jovičić, nacionalni trener.