​Zvezdini prvotimci kreću u nove pobede

Odlična atmosfera u timu Crvene zvezde obeležila je prvi trening na tradicionalnom okupljanju, kada početkom svakog avgusta naše džudoke počinju sa novom sezonom.

Posle izuzetno napornog perioda sa intenzivnim međunarodnim i domaćim takmičenjima, kako na ekipnom tako i individualnom planu, Zvezdini takmičari iskoristili su zasluženi odmor, posle koga su se orni i spremni za sve sportske izazove, vratili u bazu u Ljutice Bogdana.

-Kao i u svakom sportu, tako i kod nas, sada je na redu “prozivka” odnosno okupljanje ne samo prvotimaca već i svih ostalih selekcija- rekao je Vladimir Jovičić, šef Stručnog štaba Džudo kluba Crvena zvezda.

Puna sala odlično raspoloženih džudista, najbolji je znak za odličan početak sezone.

-Posle pauze seniorski i juniorski tim nastavlaju sa radom i polako, prema planu ulazimo u trening za drugi deo sezone. Glavni cilj su nam Prvenstvo sveta za seniore i pohod na Ligu šampiona. Juniori nastavljaju sezonu, jednom rečju imamo sve uslove da nastavimo sa vrhunskim rezultatima.

Na Zvezdinim treninzima česti su i “gosti” pa je tako bilo i ovoga puta. Trofejni srpski džudista, Aleksandar Kukolj trenirao je sa crveno belima.

-Imamo odličnu saradnju sa Džudo klubom Radnički, čiji je Aca član. Uvek je dobro imati odličnog, a u Acinom slučaju vrhunskog džudistu na treninzima.

Prvi deo priprema Zvezdini džudisti obaviće u srpskoj prestonici.

-Prema planu Beograd nam je baza u ovom periodu. Sve što nam je potrebno sada imamo na raspolaganju upravo u našoj kući što se jasno vidi i u atmosferi našeg tima. Svi su spremni za predstojeće sportske izazove -istakao je Vladimir Jovičić.