Zvezdini džudisti treniraju u skladu sa preporukama

U izuzetno teškoj situaciji u kojoj se zbog pandemije virusa COVID 19 nalazi čitava naša planeta, sve sportske aktivnosti na svetskom nivou prekinute su još sredinom marta meseca.

Ipak džudisti našeg kluba su tokom vanrednog stanja pokazali da su šampioni ne samo na sportskim terenimam, jer su svoje aktivnosti, kao volonteri, tokom vanrednog stanja podredili pre svega kao pomoć najstarijim sugrađanima.

Sa treninzima se nije prestajalo ni jednog trenutka, bilo da su to bile aktivnosti koje su naši sportisti sprovodili kod svojih kuća ili kada su se za to stvorili uslovi, sa treninzima nastavili i u svojim klubovima.

Prema preporukama struke svi treninzi se odvijaju u skladu sa propisima. Da je sve upravo tako kako struka nalaže, uverili smo se i na treningu naših džudista pod stručnim vođstvom našeg trofejnog trenera Aleksandra Trpkovića.

-Džudisti Crvene zvezde nastavljaju vredno da rade uprkos situaciji koja je vrlo složena kada je u pitanju virus COVID19. Prilagodili smo se novim uslovima i pravilima. Uspešno ispunjavamo plan i program Džudo kluba Crvena Zvezda jer za nas predaja nikada nije bila opcija rekao je Aleksandar Trpković.