Vujko: Čestitke Zvezdinim džudistima Marici Perišić i Strahinji Bunčiću na fantastičnom rezultatu na Mediteranskim igrama

Stojan Vujko predsednik Skupštine SD Crvena zvezda, čestitao je Zvezdinim džudistima Marici Perišić i Strahinji Bunčiću na vrhunskim rezultatima ostvarenim danas na Mediteranskim igrama u Oranu.

-Neverovatan dan za srpske i Zvezdine džudiste na Mediteranskim igrama u Oranu. Vi nas uvek obradujete vrhunskim rezultatima pa je tako bilo i na ovom velikom takmičenju. Čestitke Marici Perišić na činjenici da je pokorila Mediteran. Strahinja Bunčić koji je do sada bio na korak od odličja na velikim takmičenjima, probio je led i okitio se vrednim, bronzanim odličjem. Ponosni smo jer ste na najbolji način krunisali učešće na ovoj velikoj međunarodnoj sportskoj smotri I dostojno branili boje naše zemlje. Vaše medalje su najava odličnih rezultata na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu rekao je Stojan Vujko, predsednik Skupštine SD Crvena zvezda.

Uz čestitke Marici Perišić i Strahinji Bunčiću, Stojan Vujko je istakao da je njihov uspeh najbolji vetar u leđa i Zvezdinoj džudistkinji Milici Žabić, koja sutra izlazi na tatami Mediteranskih igara i za koju svi navijamo.