​Svečana promocija reprezentacije MO i VS za SP u Kini

Reprezentacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije učestvovaće na 7. Svetskim vojnim igrama u gradu Vuhan, NR Kina od 18. do 27. oktobra 2019. godine. Ovim povodom upriličena je svečana promocije reprezentacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u džudou, streljaštvu, plivanju, triatlonu, rvanju, tekvondou i boksu.

Delegacija Republike Srbije pri Međunarodnom savetu za vojne sportove (CISM) ugostila je predstavnike nacionalnih sportskih saveza, kao i visoke predstavnike Vojske Srbije i Ministarstva odbrane, na čelu sa ministrom odbrane, gospodinom Alesandrom Vulinom.

Posebna nam je čast da su pripadnici Sportske jedinice i naši trofejni džudisti i prvotimci Crvene zvezde Anja Obradović i Bojan Došen. 

-Izuzetno iskustvo a posebno nam je drago jer nam se obratio i ministar Aleksandar Vulin. Svi smo spremni za početak Svetskih vojnih igara da u Kini. Želimo da se i ovoga puta predstavimo na najbolji mogući način, našu zemlju i našu Vojsku Srbije-rekao je Bojan Došen, kapiten DŽK Crvena zvezda.