Nemanja Majdov se uspešno oporavlja i poručuje: Nema stajanja bićemo samo jači

Nemanja Majdov naš trofejni džudista i prvotimac Džudo kluba Crvena zvezda tokom borbe za istorijski rezultat našeg kluba za u Ligi šampiona zadobio je povredu kolena. U  bolnici S-tetik u Banjaluci uspešno je obavljena intervencija na kolenu koje povredio minulog vikenda u Bukureštu.  Svim ljubiteljima džudoa i navijačima,  srpski šampion obratio se i preko internet stranice našeg kluba. 

-Dragi prijatelji,  Čovek koji me već godinama vrača u život,  moj Doca, dr Jakovljević je primenio najnoviju metodu u ortopediji takozvani, "Lipogems". Tačnije aplicirane su mi moje vlastite matične ćelije zajedno sa mojom krvnom plazmom (PRP) u puknute ligamente koljena. Mali problem je bio to što se te matične ćelije vade iz masnog tkiva sa stomaka, pa je tu bilo povuci -potegni- rekao je kroz osmeh Nemanja Majdov i nastavio-

-Činjenica je da ja imam samo  3.7% procenata masti u celom telu, ali je naš dr Jović ipak uspeo izvući, sasvim dovoljno da bi se uspešno aplicirale na pravo mesto. Sada mi predstoji oporavak, koji će trajati sigurno par meseci. U medjuvremenu nećemo stajati vec ćemo napredovati u drugim segmentima, jer iz ovoga ćemo izaći sigurno jači, kao i uvek do sada -zaključio je Nemanja Majdov.