Crveno beli džudisti na Akademiji Majdov

Za mlade Zvezdine džudiste nema odmora. U sklopu priprema za narednu sezonu ekipa u sastavu Dunja Vukićević, Mina Gačić, Marija Lukić, Dunja Sadiku, Ognjen Djurisić i Marko Marjanović predvođeni Vladanamom Gačićem, generalnim sekretarom DŽK Crvena Zvezda, učestvovaće na prvom trening kampu našeg proslavljenog reprezentativca i prvotimca Crvene zvezde, Nemanje Majdova i najboljeg trenera po izboru EDŽU, njegovog oca i trofejnog trenera Ljubiše Majdova, koji se održava u Sportskoj dvorani Istočno Sarajevo, u Republici Srpskoj.

-Ovo je prva džudo Akademija u našoj organizaciji. Ponosan sam jer će veliki šampioni prenositi deci svoje znanje. Svi koji se nalaze na posteru naše Akademije su moji prijatelji i ljudi koji imaju olimpijsku, svetsku ili evropsku medalju- rekao je Nemanja Majdov, trofejni srpski džudista.

Da je spisak predavača-trenera zaista impresivan govori i činjenica da će se na tatamiju Sportske hale u Istočnom Sarajevunaći 16 specijalnih gostiju a među njima i njima i olimpijsko zlato, srebro i bronza iz Tokija 2021.

-Možda sam kasno i neplanski odlučio i objavio vest za održavanje Akademije, ali me raduje da imamo prijavljenu decu i učesnike iz 16 zemalja- bio je iskren Majdov.

Treninzi će se odvijati u dve grupe po dva treninga dnevno, dok se za 6. avgust priprema i specijalni program.

-U pitanju je informativni panel koji održavamo 6.avgusta od 20:30 do 22:00, gde će svi učesnici Akademije razgovarati sa nama i proći ćemo zajedno možda najvažniji aspekt, a to je kako i u kom pravcu razmisljati -istakao je Nemanja Majdov, trofejni srpski džudista I prvotimac DŽK Crvena Zvezda.