Andrea Stojadinov, Nemanja i Ljubiša Majdov laureati SSAB

Sportski savez Beograda izabrao je najbolje za godinu na izmaku. Laureati za najsupešnije sportiste u 2020 poneli su članovi našeg trofejnog džudo kluba. Andrea Stojadinov, Nemanja Majdov i njegov trener i orac Ljubiša Majdov i oni su po izvoru SSAB najbolji sportisti prestonice. 

Sportski savez Beograda je ove godine, zbog pandemije virusa COVID 19, dodelu godišnjih priznanja održao u svojim prostorijama u skladu sa epidemiološkim merama koje su propisane od strane nadležnih državnih organa.

Predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević istakao je da je 2020. godina uprkos pandemiji, izuzetno uspešna za SSAB. 

-Uprkos velikim izazovima i problemima koje je izazvala epidemija korona virusa, ova godina je bila veoma uspešna za Sportski savez Beograda. Srpski sport, a posebno sport u Beogradu je opstao. Nije bilo lako, ali uspeli smo da prevaziđemo sve to. Ovu godinu završavamo dodelom prestižnih priznanja i želimo da ovoj manifestaciji i nagradama damo još veću vrednost u godinama koje su pred nama.