Zvezdina školica džudoa u punom pogonu

Zvezdina džudo školica radi punim pogonom. Početak školske godine znak je i da se radi u svim Zvezdinim sekcijama vraćaju na tradicionalan raspored. 

Školica u Ljutice Bogdana u svim uzrastnim kategorijama svakog dana dobija nove članove. Ponedeljak, sreda i petak već od 18 i 30 trener Andrija Đurišić i mladi džudisti uče osnove našeg olimpijskog borilačkog sporta. 

Zvezdin podmladak ( malo stariji takmičari) vežba sa Andrijom Đurišićem od 19 i 15 sati takođe ponedeljkom, sredom i petkom. 

Iskusni mladi takmičari ( uzrast starijih pionira )  bruse formu takođe ponedeljkom sredom i petkom od 20 15 sa trenerom Davorom Kolundžićem. 

Nova Zvezdina sekcija na Novom Beogradu, koju vode treneri Vladan Gačić i Milan Nikolić treninge drže utorkom i četvrtkom od 19 00 SC Integral, Bulevar Milutina Milankovića 74a ) kod Vera) 

Naš trener Filip Živojinović, mlade Zvezdine džudiste trenira u sekciji na Karaburmi u  OŠ Stevan Dukić ( Danteova 52 ) ponedeljkom i petkom od 18:30, dok na Dorćolu Zvezdaši vežbaju u SC Dynamik ponedeljkom i sredom od 16:00 i 17:00 časova. 

Zvezdina sekcija na Vračaru trenira ponedeljkom sredom i petkom od 19 i 30 sa trenerom Žarkom Pajićem. 

Trener Mirko Poznanović trenira Zvezdaše u Novoj Pazovi u sportskoj sali u Cvije Kukolja 156 u Industrijskoj zoni i to mladja grupa (do 10 godina) ponedeljkom, sredom i petkom od 19 sati dok je starija grupa na strunjači svakog dana od ponedeljka do petka od 20 sati.