Svečana akademija- uručivanje diploma za učeničke pojaseve

U medija centru FK Crvena zvezda održana je tradicionalna svečana akademija našeg kluba. Na ovogodišnjoj svečanoj akademiji uručene su diplome za učeničke pojaseve i kalendar za 2019. Džudo kluba Crvena zvezda. 

Mlade džudiste i roditelje koji su salu  Medija centra stadiona Rajko Mitić ispunili do poslednjeg mesta obratio se Branislav Vojinović, član UO DŽK Crvena zvezda. 

-Želeo bih da vam se svima zahvalim na velikom trudu. Svima vama draga deco, dragi džudisti ali i svima vama poštovani roditelji, jer bez vas i vašeg zalaganja ne bi bilo ni rezultata. Posebnu zahvalnost želim da uputim i našem počasnom predsedniku, njegovoj ekselenciji Ivanu Todorovu ambasadoru Srbije u Mađarskoj na viziji i činjenici da je uvek verovao i radio da danas imamo najjači klub na našim prostorima ali i šire- istakao je Branislav Vojinović. 

Branislav Vojinović mlade džudiste i roditelje informisao je o istorijskim uspesima DŽK  Crvena zvezda ostvarenim u protekloj 2018. godini i pohvalio rad svih trenera u Uprave našeg kluba. 

Mladim džudistima uručene su diplome i novi kalendar našeg kluba a posle toga usledila je takodje tradicionalno zajednička fotografija mladih džudista i prvotimaca našeg trofejnog kluba.