Stefan Majdov šampion Memorijala "Zvonko Osmajlić"

Zvezdini džudisti i ovog vikenda nastavljaju sa vrhunskim rezultatima. Na tradicionalnom Memorijalu Zvonko Osmajlić naš Stefan Majdov okitio se zlatnim odličjem. Na Memorijalu Stefan je prvi put radio kategoriju do 90 kilograma i učešće završio osvajanjem trofeja. 

Na putu do pobedničkog postolja Stefan Majdov je ostvario četiri pobede. Savladao je reprezentativce Crne Gore i druga iz reprezentacije Ivana Đukanovića.  U polufinalu je za protivnika imao reprezentativca  Bugarske.
 -Odlični mečevi i pre svega bih istakao da sam se dobro osećao jer sam radio u novoj kategoriji. Bili su to dobri mečevi. Neke sam rešio taktički ali u svakom slučaju sam zadovoljan. Izdvojio bih mečeve protiv Đukanovća i Borenovića koji su odlični takmičari i vrsni borci.

U borbi za zlato Majdov je snage odmerio sa reprezentativcem Srbije Boškom Borenovićem.

-Zadovoljan sam jer je Boško pre svega kvalitetan takmičar. U kategoriji do 90 je posle Nemanje i Kukolja pravio najbolje rezultate. Sa njim sam ovaj meč rešio u golden skoru. Posebno mi je drago jer sam ovaj rezultat ostvario na takmičenju koje je okupilo najbolje borce iz ove regije rekao je Stefan Majdov.