Честитка Џудо клуба кошаркашима Црвене звезде на тријумфу у Купу Радивоја Кораћа

Честитка Џудо клуба кошаркашима Црвене звезде на тријумфу у Купу Радивоја Кораћа

Џудо клуб упућује честитке кошаркашима Црене звезде на трећем тријумфу у низу у финалу Купа Радивоја Кораћа.

Кошаркаши Црвене звезде одбранили су трофеј Купа Радивоја Кораћа пошто су у Нишу, у финалној утакмици завршног турнира, савладали екипу Мега Лекса  80:74 (16:21, 19:21, 24:15, 21:17). Овим тријумфом у граду на Нишави црвено-бели су трећи пут у низу освојили трофеј "Жућкове левице".  Екипа тренера Дејана Радоњића претходно је у Нишу победила у четвртфиналу домаћи Константин (81:65), а у полуфиналу је надигран "вечити ривал" Партизан (76:67). Победничку екипу предводили су Митровић са 21, Калинић са 17 и Вилијамс са 14 поена. 

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је данашњим освајањем Купа Радивоја Кораћа његова екипа испунила један од циљева за ову сезону.

-Створен је амбијент да се изгубио његов значај, али овај трофеј је битан и увек ће бити битан. Један циљ смо испунили- рекао је Радоњић после утакмице у Нишу.

. Капитен кошаркаша Црвене звезде Лука Митровић проглашен је за најкориснијег играча (МВП) финалне утакмице завршног турнира Купа Радивоја Кораћа у Нишу.Митровић је до МВП титуле дошао одличном партијом у којој је постигао 21 поен и имао 12 скокова. 

Сличне вести
Последње вести