Bojan Došen najbolji takmičar Prvenstva Srbije za seniore

Bojan Došen reprezentativac Srbije i kapiten Crvene zvezde osvojio je zlatnu medalju i naslov najboljeg takmičara na Prvenstvu Srbije održanom u Zrenjaninu. 

Bojan Došen bio je neprikosnoven u težinskoj kategoriji do 100 kilograma. 

-Zaista sam presrećan jer sam u ovoj novoj kategoriji pokazao kvalitet i dobio pehar za najboljeg takmičara. Ovo je ne samo moj uspeh već i uspeh moje Crvene zvezde, čitavog tima. Želeo bih da se zahvalim Ivanu Bošnjaku i Ivanu Todorovu koji su mi omogućili odlične uslove. Uveren sam da ću seriju dobrih rezultata nastaviti i na međunarodnoj sceni – rekao je Bojan Došan član Džudo kluba Crvena zvezda.

Zvezdin trofejni takmičar nije zaboravio da pozdravi podmladak našeg kluba sa kojima kao trener  osvaja medalje.

-Ovo priznanje je veliki podstrek za mene ali i za moje male džudiste koje treniram u našoj sekciji u Osnovnoj školi Milena Pavlović Barili u Višnjičkoj banji. Srećan sam jer sam im pravi uzor i jer ćemo ovoga puta na treningu proslaviti moju zlatnu medalju. Deca uvek najbolje prate primer učitelja i trenera. Srećan sam jer sam još jednom opravdao poverenje svih u klubu kao i mojih mladih džudista. 

Bojana Došena posle učešća na Prvenstvu Srbije za seniore očekuje nastavak učešća na međunarodnoj takmičarskoj sceni. 

-Zlatna medalja osvojena u Zrenjaninu je uvod u ovu godinu. Nadam se da ću i u nastavku sezone biti jednako uspešan i da ću opet obradovati sve moje Zvezdaše istakao je Bojan Došen.