Anja Obradović bronzana u Lajbnicu

Anja Obradović još jednom je obradovala sve Zvezdaše. Na Evropskom juniorskom kupu u Lajbnicu osvojila je bronzano odličje i time dodala još jednu vrednu medalju u bogatu klupsku riznicu u Ljutice Bogdana. 

-Izuzetno smo zadovoljni jer je Anja ostvarila stopostotan učinak. Posle Kaunasa i na drugom takmičenju za juniore, osvojila je medalju što znači da je na svakom takmičenju bila uspešna rekao je Nemanja Nikolić, trener Anje Obradović. 

Anja Nikolić na Evropskom juniorskom kupu je imala šest mečeva. Brazilku Brunu Berezu rešila je iponom u prvom kolu. U drugom je savladala je i odličnu Holanđanku Nađu Kračen. U trećem Hrvatica Katarinu Kristo nalazi rešenje za Obradovićevu. U prvom meu repasaža Anja je bila bolja od Austrijanke Pie Kraft a zatim i od Ukrajinke Anastasije Antipine. U meču za bronzu Anja je bila bolja od Hrvatice Lare Cvjetko koju je pobedila na wazari. 

-Treba imati u vidu da je Anja jutros imala i temperaturu i tako bukvalno na pola snage uspela je da dodje do medalje. Posle takmičenja ostaće na kampu a zatim nas očekuje Prvenstvo Srbije za juniore i nastavak medjunarodnog programa. Želja nam je da i ove sezone osvojimo i evropsku i svetsku juniorsku medalju rekao je Nemana Nikolić.